KN-ICT
De Brink 340
2553 HE Den Haag
(070) 3974389
(06) 51678259

Klantreacties

Jarno Bakker, Eigenaar bij Westhaghe Training & Advies BV

“Sinds een paar jaar werkt Ton nu geregeld als docent voor ons. Onze cursisten zijn altijd erg enthousiast over hem. Hij heeft kennis van zaken en weet dit goed over te brengen met de nodige humor. Ik kan Ton dan ook van harte aanbevelen!”

 

René Baert, Directeur bij Easylon Loon & Salaris BV

“Indien u op zoek bent naar een Excel specialist, dan kan ik Ton Knijnenburg van harte aanbevelen. Hij bouwt voor ons en onze klanten Excel sheets om naar xml of csv-bestanden voor hele redelijke prijzen. Ton Knijnenburg zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Wilt u meer over Ton Knijnenburg weten, dan mag u mij altijd persoonlijk benaderen.”

 

Barend-Jan (BJ) van Zijtveld, eigenaar Van Zijtveld Consulting (cursist Access basis en gevorderd)
“Uitstekende docent, voelde de groep goed aan, wist duidelijk uit te leggen met praktische voorbeelden.”

 

Annelies Brink, Afdelingsmanager bij Raet, Coach

“Ton heeft voor mijn team in een project meegewerkt. Zijn taak was om in Excel/VBA een tool te bouwen waardoor gegevens konden worden opgeslagen, door gelinkt naar een ander systeem en waarbij documenten konden gegenereerd. Ton heeft zeer goede kennis van Excel en VBA en is een meester in Word. Hij heeft ook trainingen gegeven in Excel en VBA. Dit alles op zeer gedegen wijze en met veel betrokkenheid. Ik heb Ton ervaren als zeer (taal-)vaardig, behulpzaam en betrokken en kan hem van harte aanbevelen.”

 

Bas Beekwilder, trainee bij Yacht (cursist bij VBA Excel training)

“Complimenten voor Ton, prettige docent die alles goed wist uit te leggen en goed meedacht en meehielp. Ik zou vaker van hem een training volgen op een hoger niveau.”

 

Lindy Houwing, medewerker bij TPK Pensioen (cursist bij VBA Excel training)

“Het is erg duidelijk dat VBA voor Ton ook een hobby is, dat maakt het erg leuk om de cursus te volgen. Ook dat hij aanbiedt om vragen te beantwoorden na de cursus is fijn.”